• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Dzień dobry... bardzo :)

Reakcji
14
Wpisuję się do Waszego forum jako "nowy". Miło mi będzie czytać Wasze posty, a jako żem nowy, to zamilknę - aż przeczytam ;)
Irek.N.

Witaj!
Coś czuję że nie wytrwasz do końca czytania a już narodzi się kilka pytań które będziesz chciał zadać. Pisz śmiało.

No i wykrakałeś :)
A na serio. Zacząłem od Akustyka->Pierścienie Faradaya, autorstwa Sound Wave i niestety jest kłopot. Autor powołuje się na wykresy, inni forumowicze odpowiadają jak by je widzieli, więc są, albo może były. W każdym razie ja ich nie widzę, pomimo zalogowania się na forum.
Czy były jakieś czystki w zasobach, a może jakiś spory pad serwera? Może mam też coś źle ustawione. W każdym razie źle się czyta, gdy nie można zobaczyć o czym się czyta.
Irek.N.

Tak to już jest, jak ktoś wrzuca zdjęcia podlinkowane z innych miejsc a nie wgrywa ich na forumowy serwer. Potem te zdjęcia, czy rysunki znikają i jest kicha. Nie tylko ty tak masz. Zobacz, że ta sytuacja dotyczy głównie starszych wpisów.
Wg mnie nie powinno być możliwości zamieszczania zdjęć podlinkowanych, a do treści wpisu możnaby dodawać tylko te wczytane na serwer.

Tak to już jest, jak ktoś wrzuca zdjęcia podlinkowane z innych miejsc a nie wgrywa ich na forumowy serwer. Potem te zdjęcia, czy rysunki znikają i jest kicha. Nie tylko ty tak masz. Zobacz, że ta sytuacja dotyczy głównie starszych wpisów.
Wg mnie nie powinno być możliwości zamieszczania zdjęć podlinkowanych, a do treści wpisu możnaby dodawać tylko te wczytane na serwer.

Dokładnie tak nakazuje regulamin i moderzy bardzo tego pilnują :)

A na serio. Zacząłem od Akustyka->Pierścienie Faradaya, autorstwa Sound Wave i niestety jest kłopot. Autor powołuje się na wykresy, inni forumowicze odpowiadają jak by je widzieli, więc są, albo może były. W każdym razie ja ich nie widzę,
dzieki za informacje - napisalem juz do autora z prosba o zdjecia

A nie łatwiej byłoby zablokować tę opcję w skrypcie forum.
nie, bo w ogloszeniach jest to juz dopuszczalne ;)

Powrót