Wpisuję się do Waszego forum jako "nowy". Miło mi będzie czytać Wasze posty, a jako żem nowy, to zamilknę - aż przeczytam 
Irek.N.

Irek.N.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak to już jest, jak ktoś wrzuca zdjęcia podlinkowane z innych miejsc a nie wgrywa ich na forumowy serwer. Potem te zdjęcia, czy rysunki znikają i jest kicha. Nie tylko ty tak masz. Zobacz, że ta sytuacja dotyczy głównie starszych wpisów.
Wg mnie nie powinno być możliwości zamieszczania zdjęć podlinkowanych, a do treści wpisu możnaby dodawać tylko te wczytane na serwer.
dzieki za informacje - napisalem juz do autora z prosba o zdjeciaA na serio. Zacząłem od Akustyka->Pierścienie Faradaya, autorstwa Sound Wave i niestety jest kłopot. Autor powołuje się na wykresy, inni forumowicze odpowiadają jak by je widzieli, więc są, albo może były. W każdym razie ja ich nie widzę,
nie, bo w ogloszeniach jest to juz dopuszczalneA nie łatwiej byłoby zablokować tę opcję w skrypcie forum.