• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Ekwador

Reakcji
0
Witam ! Mam problem ! Czy ktos wie jak sie nazywaja mp3 z 23 minuty (słowa SEX MACHINE) i z 38 minuty (touch me.... when i try to kiss you... when i try to touch you...) z mp3 "2005.02.14 www.ekwador.pl - 7 urodziny vol.1" ? Prosze o odpowiedź. Mp3 jest do sciagniecia ze stronki ekwadoru.

Pozdrawiam

Dzieki za odpowiedź ale niestety to nie jest Mike Heart, sciągałem te mp3 i to nie jest ta ;-( . Pozdrawiam.

dziekowa Dejman, a to jest pierwszy kawałek(23 minuta) czy drugi(38min). Wielkie dzięki !!

[ Dodano: 2005-04-20, 18:06 ]
Znalazłem ten kawałek tutaj ---> http://www.mp3.to.pl/mp3..php

[ Dodano: 2005-04-20, 18:10 ]
oka przesluchalem to jest ta druga !! :) wielkie DZIEKI DEJMAN ;) a zna ktos te pierwsza (23 minuta) ? :)

nie wiem w ktorej minucie jest ten kawalek ale domyslilem sie ekwador i ten tekst i bylo jasne....aha fajna stronka ta co podałes
pozdro

Powrót