• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

emo forum i sweetbrokacik

aryan, dobre oj dobre... masz tez racje ze pokolenie zapowiada sie tragicznie...

Tekst:
szkoła

Po zidioceniu go z poziomem 5 ma postać:

.:sHQoUa :.

:shock:
a ja myslalem ze moj rocznik to degradajca czlowieczenstwa...
co to jest to EMO??

Po pół minuty lektury mam dosyć...ale translator jest świetny :D Wyniki jego pracy (moje imie po przeróbce):

Kamil - .:QaMJll :.

Jakie to kreatywne, sam bym nigdy na to nie wpadł :D

Michał K. napisał:
http://www.sweetbrokacik.pl/index.php/topic,1005.0.html

kto mi przetłumaczy te kilka postów?? :mrgreen:

w tym pierwszym jest napisane: "dlatego ze myslicie ze uzywam translatora,a ja naprawde go nie uzywam,zyletka i kran,mykam bo mam plan"

w drugim: "och nie,nie rob tego,wierzymy ci"

:mrgreen:

[ Dodano: 2008-04-23, 14:56 ]
eh...ktos juz przetlumaczyl ten pierwszy...ale i tak sie idzie doczytac :razz:

marian, udowodniles ze jestes dzieckiem neostrady :twisted:
ja tego za cholere nie rozumiem... :roll:

Widać dzieci czują że sieczka jaka im została zamiast mózgów może być jeszcze wieksza...pozostaje się domyślać co będzie w przyszłości gdy zajdzie potrzeba coś napisać nietylko w necie a takie dyrdymały wejdą w nawyk...
pozdro dla dzieci neo emo(nawet niechce czytać co to?) błyszczyków i brokacików :shock:
..::MMmMmaRcjN ::..
(z ciekawości skorzystałem z tego translatora heh poziom zidiocenia 5 wypada nieżle...)

Śmiać się z nich można dłuuuugo, bo w sumie jest z czego, ale jak tak się na to spojrzy z powagą to trzeba przyznać, że to tragedia ludzi, bo są nieprzystosowani do życia.
Powie takiemu żona: "wyrzuć śmieci" a on na to: "ty mnie w ogóle nie rozumiesz, idę się pociąć". Albo powie mu szef zrób to i tamto a taki pójdzie płakać w kąt. Nie mają celu w życiu, więc się szwendają i gromadzą w grupki samouwielbienia. Szkoda mi takiej młodzieży, którą nikt się nie zajął...

Pawel S. napisał:
marian, udowodniles ze jestes dzieckiem neostrady :twisted:
ja tego za cholere nie rozumiem... :roll:

ej,no nie przesadzaj...jak zarty to zarty :razz:

najbardziej spodobal mi sie taki tekst: "Po zamknięciu pięciu emo w jednym pokoju jedno z nich umrze, ponieważ nie znajdzie wolnego kąta do płakania" :mrgreen:

To jest straszne :!: U mnie w mieście też już się trochę tego narobiło :neutral: . Strach na ulicę wyjść bo jak się na to popatrzeć to sobie można oczy popsuć :wink: .
Ale, powiem wam, że chciał bym żeby mój trawnik był emo bo sam by się ciął :mrgreen:
Pozdrawiam wszystkich nie emo :wink:

Znam kilku emo osobiście:) i to jest żenujące... A tak wogóle to ulubiony kolor emo to nie (wbrew pozorom) różowy... A ruszoffy:)

Powrót