• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Empire audio...

Lepiej że nie sprzedają,mnie ostatnio w rogi zrobili,zamawiałem 2x XW.I dostałem,jedną 4 ochmy a drugą 8 ochm.Za późno sie kapnąłem i tera po ptokach.Olewam ich,nic nie wezme.
Zresztą mam fajne ceny w Prolechu ;]

umberto a zarejestrowałeś sie tam nie majac firmy?? Bo ja nawet nipu nie mam i nie moge sie zarejestrować ale jak będzie mozna bez firmy to zarejestruje na mamusie albo tatusia :]

Ja ma to szczęście że mam firme,malo tego,biorę od nich różne graty i stąd dostałem ładny rabat kupiecki.No i jest okazja pobawic sie tesla za małe pieniądze.
A cała akcja zaczęła sie od Lechpolu...

umberto napisał:
Ja ma to szczęście że mam firme,malo tego,biorę od nich różne graty i stąd dostałem ładny rabat kupiecki.No i jest okazja pobawic sie tesla za małe pieniądze.
A cała akcja zaczęła sie od Lechpolu...

to wiemy do kogo po tanią tesle :D

Powrót