• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Equalizer (real time)

Reakcji
0
Witam potrzebuje equalizera ktory by działał w czasie rzeczywistym pod windows, czyli chodzil jak korektor graficzny w winampie tylko ze by dzialal np w filmach itd. Czy moze ktos zna taki program??? Najlepiej jakby chowal sie w trayu... Dzieki bardzo wszystkim ktorzy mi pomogą!!

Pozdrawiam
Blade13

no to przeciez w ffdshow w tych kodekach w opcjach jest tam equalizer który zmieni w filmach dzwięk

No wlaśnie problem jest w tym ze mam karte dzwiekowa SoundBlaster 128PCI i do niej niczego nie moglem znalezc :( Ani w oryginalnych sterownikach... Tez nic :(

No bo masz starszą karte.
Poszukaj może jakiegoś odtwarzacza do filmów z wbudowanym korektorem.
O ile ja sie orientuje to korektor w winamie też działa w filmach.

Maxi, ty winamp ma korektor to się zgadzam i filmy otwiera,a le jak on z napisami film bedzie chaiał otworzyc no to lipa

Zgadzam sie z kondraxem w kodekach jest możliwośc ustawienia , sam stosuję zwiększenie głośności :).

Wielkie dzieki za pomoc! Juz niedlugo zamieszczam opis mojego suba samorobnego... Tylko kiedy bedzie spowrotem dzial Wlasnych konstrukcji??

Powrót