• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Finaliści konkursu zgłaszajcie się !

Reakcji
0
Witam,
prosiłbym o zgłoszenie się finalistów poprzedniego konkursu.
Było ich 10, jak narazie wiem że byli to m. in.
-Viper
-Zygmunt

a gdzie pozostała 8 ?:P

ruthi7, nie sposób wszystkich spamiętać :)
jak się dziś dowiedziałem ŁukaszN odstępuje swojego maila na rzecz mIKIego,
więc aktualna lista wygląda tak:
-Viper
-Zygmunt
-mIKI
-Sławomir
-Zguba
-Ruthi7

jak sie niemyle to chyba takze bylem w finale ale nic niewygrałem(jesli to ma znaczenie)... niema tego topicu na forum ?

-Viper
-Zygmunt
-mIKI
-Sławomir
-Zguba
-Ruthi7
-Tasior

no to jeszcze 3 delikwentów ;]

Wg moich informacji finalistów było 17.
Proszę wszystkich, którym się należy z tytułu konkursu e-mail o przesłanie na adres admin@diyaudio.pl następujących informacji:
1. Imię i nazwisko
2. Nick używany na forum
3. Hasło dostępu jakie ma być założone na nową skrzynkę e-mail
Wszystkie powyższe informacje są konieczne do założenia skrzynki i weryfikacji danych finalisty. E-mail z danymi należy wysłać z konta pocztowego podanego przy rejestracji na forum.
Zwrotnie każdy otrzyma informacje o koncie (login, pop3, smtp, dostęp przez www)
Konto (zgodnie z deklaracją konkursową) będzie o pojemności 20MB.
Ograniczenia:
- max. 10MB jednorazowa przesyłka
- max. 100 wiadomości e-mail / godzinę (zabezpieczenie antyspamowe)

A jesli ktos stracił tego maila dawno temu? Rozumiem ze chodzi tu o bezpieczenstwo czyli zeby ktos niepodszył sie pod nas i sobie załatwił konto tak ? :)

Powrót