Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
no nietsety.moj super konekszyn(connection) + interia = pliki niewieksze niz 10 mb i trudnosci z ich sciagnieciem,moglbys borys wyslac mi to w 3 czesciach po ok 6 mb? prosze
To jest 27/150/8, czasami mi sie mignie dioda sygnalizujaca przekroczenie 230W na 8R. Musze tylko jakis fajny kawalek znalezc i nakrece kolejny filmik, kurde moze kariere jakas zrobie <rotfl>
[ Dodano: 2005-07-04, 23:42 ]
tasior
Plik jest podzielony na 2 czesci takze do 10MB ci sie zmiesci spokojnie jako zalacznik.
No obejrzałem,troszke ten głosniczek po tyłku dostał,nie powiem.Ciekaw jestem czy przy takich wychyleniach nie produkuje jakichś niepożądanych dźwieków?
Jak ktoś bedzie sobie życzył to dołoże coś jeszcze w tym stylu i może dorzuce troche czegoś w stylu Trance 'N' Bass <- gatunku o którym mało kto słyszał
I żeby nie było mp3 z dysku nalezy skasować po 24 godzinach
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.