• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

forum AUDIOMANIA

jednym forum dziala innym nie....
Od wczoraj sa takie jaja... raz dziala a raz niektorym nie dziala, dziwna sprawa

ej da się "przekierunkować" jakoś całą widzę, artykuły, tematy na diyaudio?
albo zapisać, przeniesc, nie wiem... byle żeby były zawsze dostępne artykuły z audiomanii i nie przepadły jak coś.

El_liero, spokojnie. takie akcje to nie pierwszy raz :D
zapewne zaraz (lub w niedlugim terminie) quester oplaci abonament za serwer i wszystko wroci do normy ;)

Z tym "niedługim czasem", to nie byłbym takim optymistą. Z tego co mi sie wydaje, Quester bardziej zajmuje sie pracą, rodziną etc., niż audiomanią. Nie ma co się czarować: serwisy w stylu DIY to jednak nisza, naprawde aktywnych userów można policzyć na palcach obu rąk (może i nóg :P). Z jednej strony ok, nie mamy co sie wtrącać, a z drugiej to strasznie wkurzajace, ze się ktoś czegoś podejmuje (chwała mu za to!), ale potem o tym zapomina... Może pora poszukać kogoś do pomocy?

Mam tylko nadzieje ze z am nie bedzie tak jak bylo "jeszcze niedawno:P" z diy...

Nie ma co dywagować - jeśli nie będzie woli ze strony Questera to możecie się na piwo zrzucać co najwyżej :P

Nie chodziło o opłatę, z tym u Questera nie ma problemu. Ktoś sie po prostu włamał do serwerowni ;)

Powrót