• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forumowy fachowiec poszukiwany!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Reakcji
454
No wlasnie, a może by tak zrobić maly temat, w którym osoby mocno obeznane w jakims temacie, chciałby się podjąć naprawy, projektowania, wykonania jakiejś rzeczy?
Np. może sa na forum osoby znające się na elektronice i chętnie za oczywista oplata podjelyby się naprawy np. wzmacniacza czy innej elektroniki. Może ktoś ktoś ma możliwości i umiejetnosci aby wykonać na zamówienie obudowy kolumn? Może jest ktoś, kto zrobi fachowe pomiary kolumn, dla osob nie mających w tym zadnego zaplecza? Albo jakas regeneracja glosnikow.

Co o tym sadzicie?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
To prawie jak w CV , osobiście w WLKP oferuję pomoc przy montażu i doborze car-audio. Zdalnie pomogę w wyborze sprzętu komputerowego, zrobię stronę/portal opartą na cms lub html. Osobom z Poznania pomogę w razie problemów z siecią komputerową, komputerem,laptopem.
W Poznaniu i okolicach pomogę w elektryce domowej - wszytko co nie wymaga uprawnień.
Jak potrzebuje ktoś transportu busem to mam kogoś zaufanego z dobrymi cenami.
W razie problemów prawnych również można napisać (w rodzinie kilka osób). Kontakt preferuje poprzez gg : 664491, mail - wrotekpoz@gmail.com.

UWAGI MODERATORA
Proponowałbym, aby wątek był bazą ogłoszeń, nie luźną dyskusją.

Serwis DIYAUDIO.PL nie bierze odpowiedzialności za dokonane między użytkownikami transakcje i każdy użytkownik powinien we własnym zakresie sprawdzić wiarygodność usług.

Do każdego ogłoszenia wstawiamy maksymalnie 3zdjęcia, aby nie tworzyć długich postów ! ! !

Jeśli chodzi o obudowy, to mogę zaproponować siebie... :)
http://www.audio.lutuje.se/?obudowy,31
Zaktualizuję na dniu jeszcze obudowy z samej blachy, bez boczków.
Malowanie proszkowe w dowolnym kolorze z palety RAL.
mg8514t.jpg

_MG_0831%5B1%5D.jpg

_MG_0234.JPG

Ostatnia edycja:
Ja będę chciał obudowę z drugiego zdjęcia :)
Pod miniDSP, bo szmaciarzom nie daruję ;) zrobię pełną cyfrę, tylko muszę zakupić 6 kanałowy potencjometr cyfrowy. Nie chce mi się robić samemu.

Nie zrozumielismy się Panowie... :)
Albo tworzymy bazę fachowców do diy albo tworzymy luźną dyskusję.. Nie widzę sensu tego wątku, jeśli będziemy w nim gdadać... Jak temat będzie zaakceptowany przez grono zarządzające serwisem, temat będzie przyklejony w nowym dziale TOOLBOX i nie będzie w nim dyskusji. Tak ja bym to widział...

UWAGI MODERATORA
Na razie zamykam - musimy przedyskutować sposób działania tego tematu w moderskim gronie.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót