• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Frezowanie otworów - kto pomoże?

• Autor wątku Autor wątku Przemek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Przemek

Guest
Witam starych i nowych.
Jako że produkcję kolumn mam jednostkową - nie mam frezarki więc - chciałbym prosić o wyfrezowanie otworów pod głośniki w podłogówkach (3 x pod głośniki i br w każdej desce MDF) - jeśli jest ktoś z doświadczeniem z okolic Dąbrowy, Katowic, Krakowa proszę o kontakt. Odwdzięczę się litrem fińskiego soku :cool: z żurawin i dorzucę budę pod SLS 50 litrów :)
pomożecie?
pozdr,
Przemek.

Jak masz możliwość odebrania z Jaworzna to mogę ci pożyczyć frezarki i cyrkla.

Dzięki. Z tym że ja nigdy nie frezowałem i nie chciałbym czegoś zwalić - czy na miejscu możnaby wyfrezować u Ciebie?

Przemek, pogadaj z PawłemS. On to robi za przysłowiowe piwo. Wyślesz mu wymiary i on ci ogarnie.
A tak w ogóle to chyba nie temat na "akustyka..." co?

lklukasz, tylko, że Paweł mieszka w Koszalinie, a to po drugiej stronie Polski :P

Chrzanów pozdrawia Jaworzno :)

Siema ja jestem z siemianowic wiec masz do mnie tyle co do kato ;).. z frezarka nie ma problemu.

Powrót