• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Głośnik "basowy" - mało spotykane

Reakcji
0
Mam pytanko, wie ktoś może ile to jest "warte" i czy warto to montować w ogóle w np samochodzie (np. w siedzeniu) Po podłączeniu brzęczy, wibruje... ;) w rytm muzyki:

fabryczny rezonator basowy? ciekawe :D
przerabialem ten temat ale z przerobionym glosnikiem. dzialalo nawet niezle ale potrzebowalo mocy i... mulilo :P
zamontuj to na sztywno w samochodzie i podlacz - powinienes miec odczucie basu bez suba :P

tak jak glosnik. tylko ze zamiast ruszac powietrze wywoluje drgania kanapy/samochodu itp
mialem cos takiego w sluchawkach i to byl fajny bajer ;)
jak bawilem sie czyms takim robionym z glosnika to efekt mnie juz nie zadowolil :???:

Pawel S., Suba mam (mds08 zamknięta skrzynia), ale po podłączeniu tego "czegoś" to wszystko się ruszało dookoła, wibrowało itp i sam nie wiem czy jest sens dokupić kilka szt jeszcze i wypchać siedzenie (dobry masaż przy w rytm muzyki ;)

Powrót