• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Głośniki na przód za 200

Reakcji
0
Zamieniłem seryjne radio BP jakie miałem w Golfie na DEH-2900MP i tak teraz myślę o jakiś głośnikach do drzwi na przód za około 200. Co polecicie mi godnego do słuchania jak za ten hajs? W planach jest jeszcze w niedługim czasie może suba zrobić. Wiec zamieniam się w słuch. :wink:

Ja proponuję abyś zamienił się w poszukiwacza bo był temat nie raz poruszany na forum :mrgreen:

No ja bym celował raczej w 16, czyli powiadacie żeby szukać na allegro jakiś okazji :wink: No to może podajcie firmę i model to ja będę sobie szukał powoli.

Zastanawiam sie czy w ogóle masz zamiar wygłuszyć drzwi, oraz czy głośniki mają być zasilane z radia czy ze wzmacniacza? Jeśli z radia, to na prawdę zapomnij o większych niż 13cm. Jesli nie wygłuszasz, to w ogóle zapomnij o głośnikach i kup jamnika... :cool:

Wygłuszyć mam zamiar, na wzmacniacz mnie na razie nie stać wiec do czasu aż kasy nie będę miał to z radia będzie szło. Na razie tak tylko planuje co i jak. Chociaż coraz bardziej sie zastanawiam żeby sobie odpuścić na jakieś parę miesięcy ten temat i podejść z większym kapitałem do tego. Bo jak robić coś na odpierdol to lepiej wcale nie robić tego, chyba się ze mną zgodzicie :wink:.

[ Dodano: 2007-08-03, 16:31 ]
A jeszcze jedno wiejskiego napierdalacza nie chce z samochodu zrobić :mrgreen: żeby to ręce i nogi miało chociaż.

Tiaa, robi furore, szkoda ze w reichu i po 55Eur sie zdaża. Poszukaj używek albo odłóż więcej kasy.

Powrót