• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Głośniki Weconic

Reakcji
0
Witam gorąco wszystkich forumowiczów.

Posiadam taki zestaw głośników samochodowych firmy Weconic. Głośniki są trzydrożne, odseparowane, oczywiście ze zwrotnicami.

Ostatnio myślałem o zamontowaniu jakiegoś zestawu głośników w drzwi przednie, oczywiście z wytłumieniem itd. , niestety nie wiem czy będę zadowolony z tego zestawu. Nie znam firmy Weconic i zastanawiam się czy zostawić ten zestaw, czy kupić nowe głośniki.

Więc proszę o Waszą radę, czy zostawić ten zestaw Weconic, czy kupić nowe głośniki, ale w cenie około 300zł? Nie wiem właśnie jak by wypadły jedne i drugie głośniki względem siebie. A może ktoś się już spotkał z tą firmą i ma konkretne zdanie o niej. Na allegro znalazłem jedynie stare radia i wzmacniacze Weconic.

wojtus napisał:
Nie widze obrazków... :roll:

Faktycznie, a przed chwilą były :grin: Może znikły, bo przez przypadek stworzyłem dwa identyczne tematy :oops: i jak jeden usunołem to i obrazki poszły. Nie wiem sam.

Wrzucam jeszcze raz

Załączniki

• pict3241_638.jpg
    pict3241_638.jpg
    31.8 KB · Wyświetleń: 0
  • pict3240_139.jpg
    pict3240_139.jpg
    39.7 KB · Wyświetleń: 0
  • pict3239_168.jpg
    pict3239_168.jpg
    22.8 KB · Wyświetleń: 0
Powrót