Witam. Miał ktoś może styczność z nowym wytworem STX GDN-30-500-2x4-AA ? Jeżeli nie to jak się wam wydaje - czy nadaje się to do czegoś? W sumie cena jest zachęcająca i dosyć przyzwoicie to wygląda.
Pozdr. zadobu
Pozdr. zadobu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
melisław napisał:Zagadaj do Pawła.S. Wspominał że jak ktoś będzie chciał to kupić to on mu może zrobić po kosztach budę do tego głośnika (Pawłowi dobrze to wychodzi) w zamian za możliowść posłuchania przez chwilkę tego głośnika...
Nie nastawiałbym się, że przy którymś ze wspomnianych stx'ów będzie mocniej.zadobu napisał:Sorry, nie wiedziałem od kiedy jest w ofercie. Pytam się, bo zastanawiam się czy w odpowiedniej aplikacji będzie lepiej grało niz "tuba" Magnat ThunderBull 3000xl pod Magnatem The Rock. Nie chodzi tu o audiofilską jakość (bo to w zasadzie zastanawiam się w kogoś imieniu ;]), ale podobno przestał wystarczać.
on go budowal/projektowal :lol:Hubertoos0222 napisał:chociaż może kolega Sound Wave?
wtedy b-r by slabo dzialal. teraz pewnie glosnik gra w blachezadobu napisał:A tak przy okazji to jaka byłaby różnica gdyby skierować wylot bass-reflexu w kierunku ściany bagażnika, a głośnik w wolną przestrzeń? (Teraz jest na odwrót
na moc nie patrz - AP brakuje zejscia. tego nowego jeszcze nie znamy. ale ma jedna zalete...zadobu napisał:wcześniej wspomniany twór STX'a czy starsze, ale droższy i słabszy GDN-30-300-4-AP ?
a no wlasnie zaleta tego glosnika sa 2 cewki 4ohm - czyli moznaby podlaczyc go do bardzo popularnych i tanich wzmacniaczy 4 kanalowychLosCroques napisał:Bez monobloka bym nie podchodził do tego głośnika.
a szkoda, bo gdyby pomogl w aplikacji tych glosniczkow mysle ze popyt na stxy bylby jeszcze wiekszyPawel S. napisał:on go budowal/projektowal :lol:Hubertoos0222 napisał:chociaż może kolega Sound Wave?
no ale nie wypowiada sie od dawna u nas :|
Tak myślałem ale nie chciałem sie wychylać :razz:Pawel S. napisał:on go budowal/projektowal
nie - poprostu nie ma czasudabyl napisał:Z jednej strony może się nie wypowiadać bo może ma to w umowie z STX (coś w rodzaju lojalki?)
no i wlasnie tak robildabyl napisał:no ale nie mógł by przecież chwalić wszystkich głośników bo nie był by wtedy wiarygodny, niektóre musiał by odradzić a to już nie jest po myśli firmy bo ona przecież musi sprzedawać wszystko co ma w ofercie...
cursor napisał:Jaki kolega ma aktualnie wzmacniacz? Jak wygląda instalacja prądowa?
Pawel S. napisał:a no wlasnie zaleta tego glosnika sa 2 cewki 4ohm - czyli moznaby podlaczyc go do bardzo popularnych i tanich wzmacniaczy 4 kanalowych
Pawel S. napisał:jak znajdzie sie chetny na testy to pobawie sie i litrazami i zasilaniem (tanie 4 kanalowki i lepsze/mocniejsze 2 kanalowe)
sygnal na suba rozdzielasz na 4 wejscia wzmacniaczazadobu napisał:Jak się w takim przypadku podłącza taki głośnik i mostkuje wzmacniacz? (pogubiłem się)
dowolny 4 kanalowy o mocy od 4x50w w gore (radia odpadajazadobu napisał:Prosiłbym o podanie jakiegoś przykładowego modelu wzmacniacza
wplacasz na poczatek przynajmniej zaliczke i zamawiam glosnik. wsadzam go w skrzynke testowa, slucham, bawie sie litrazami itp i ide po plyty na docelowa skrzynkezadobu napisał:Pewnie ja będę tym chętnym... Proszę tylko PawłaS o szczegóły chociażby na PW.