• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

GDWK-11-200-8-AJ STX ktos juz uzywal??

Reakcji
6
prosze o opinie od ludzi co juz to sprawdzili a nie od takich co napisza..."eee to STX ,oni nigdy nie robili dobrych wysokich..."

gowno
wysokie piaszczyste ostre malo szczegolowe wiecej sykow jak dziweku zero czulosc jak by ktos w perkusje walil piachem
brzmia jak szczekaczki policyjne ;)

a ja mam inne zdanie ... jak na cos co kosztuje 13 zł, po chwilowej zabawie z doborem tlumika graja jak dla mnie calkiem spoko .. pewnie jak bym mial jakies ARV albo tonsile to zmienil bym zdanie ale narazie mam te i mi sie podobaja :)

Szaflik, tutaj mowa o tym za 39zł...i wydaje mi się, że Lukasz też wypowiedział się o tym za 13zł

:) nie ma to jak slawa producenta;) ludzie juz nawet na modele uwagi nie zwracaja...hehe no nic czekam dalej moze jednak ktos juz to cos ma...:]

e no pewnie sam mam ARV-ki w domciu ale jestem po prostu ciekaw jak to cos brzmi w uszach innem, ktorzy wylozyli te 39zeta na ten glosnik:) moze sam sie skusze...zobaczymy po wyplacie:] w koncu ktos musi to sprawdzic co nie?

esh0, nie nzam pozadnej kopulki sttxa czy kosztuje 13
czy 39 zawsze sypie piachem po uszach;)

ARV104 tez jest ostra w odbiorze wiec dla odmiany chyba warto wyprobowac najwyzszy model STX-a glownie dla jego aluminiowego przodu i komory wytlumiajacej.

Powrót