Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak robiliscie testy to wiedziałeś jaki obecnie jest podłączony czy kolega zmieniał a ty później sluchales czy jest lepiej , inaczej czy też nie. Tak z czystej ciekawości pytam bo miałem kilka fajnych kabli reala i audioquesta nie koniecznie najniższe modele ale obecnie mam klotzaGram na zwyklym komputerowym, ale podlaczajac kabel od kolegi slyszalem niestety roznice w przypadku daca, choc nie jest to taki duzy wplyw, ale bardzo maly tez nie. We wzmacniaczu raczej nie odczulem zmiansam bylem zaskoczony, pozniej robilismy jeszcze odsluchy sygnalowych, co tez slyszalne bylo dosc wyraznie. Glosnikowych nie slyszalem, ale nigdy dobrych nie mialem do porownania. Mozna przyjemnie sluchac muzyki w moim odczuciu bez drogich kabli, ale jak wspomnialem jak kogos stac i ma chec to biorac pod uwage moje male doswiadczenie nie zamierzam sie nasmiewac, ani oceniac..
P.s. dodam ze kabel zasilajacy jak i interconnecty mialem pare tygodni i byl czas na rozne proby i porownania. To nie jest ocena ani wniosek wyciagniety pod wplywem chwili z jednego odsluchu.
Dopóki nie zrobisz testów ABX, to jest ogromne prawdopodobieństwo, że Ci się wydaje.
Wszyscy tak mamy. U Ravena mieliśmy dwa różne odtwarzacze CD robiące za źródła cyfrowe (mogą różnie grać - jitter, filtry cyfrowe, itd.) no i też nam się wydawało, że grają inaczej. Szkoda tylko, że jak podłączyliśmy oba naraz i puściliśmy ten sam sygnał, a na pilocie wybieraliśmy który ma grać, to wszystkie różnice nagle znikły.
Ostatnio to samo, ale już z kolegą Hermes i Racjonalny - mieliśmy dwie płyty CD od różnych wydawców. Na początku też nam się wydawało, że różnica ogromna i w ogóle nie ma porównania, a jak poszły dwie płyty na raz z dwóch odtwarzaczy i wybór na pilocie, to nagle te ogromne różnice znikły i została tylko minimalna różnica, ale już nie taka jak nam się wydawało na początku.
Wszyscy się wywalimy na testach ABX.