• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

gdzie dobre koszulki na zamówienie z logo forum

W trakcie prac przerobiłem logo na turbo dużą rozdziałkę wysokiej jakości, jakby koszulkę lub na fototapetę do pokoju ;) Paweł zasugerował, że mogę wrzucić, więc oto są:

Poza tym po drodze "wygenerowało" się coś, co może być potencjalnym wzorem na koszulkę.

Wskazówka
Skoro temat rozrósł się z koszulek to innych różnych kolorowych dodatków, można by chociaż stosownie nazwać temat? :D

Na kubek jest wersja rozciągnięta, z QR kodem -> patrz post Pawła.

No i jest tylko wersja biała, ale czarną też mogę sprawić :P

Edit.:
Poza tym gratuluję nieomylnej interpretacji :thumbsup:

Ostatnia edycja:
piter, jak tam grafika na kubek?

obroc mi tylko logo tak, zeby znajdowalo sie poza zdjeciem. zamowie probki i zoabczymy co z teggo wyjdzie ;)

mnie tez :p

czekam ciagle na poprawienie grafiki
na obecnej logo jest slabo widzoczne bez obracania kubka

Pozwoliłem sobie na małą ingerencję w logo. Jakby była potrzeba to mogę podesłać wektory.

Wybaczcie, ale ostatnio miałem urwanie głowy na uczelni. "Idź na magisterkę" mówili. "Będzie lekko" mówili. :D

Postaram się dziś lub jutro skończyć tę grafikę ;)

42fbd28b79d84327c18ef721d127c014_1463260147.jpg

troche malo czasu na zrobienie fotek

kubki zamowilem na allegro
http://allegro.pl/show_user.php?uid=26039634 (Informacje o Użytkowniku nierdzewne_BB)

koszt 2szt + wysylka ok 18zl ;)

czas oczekiwania dosc dlugi, bo chyba nikt nie zwrocil uwagi ze podalem link do zdjecia w wiadomosci do sprzedajacego...
po przypomnieniu poszlo normalnie
jakosc samego zdjecia jest OK
jakosc samego kubka moze byc lepsza. sa miejsca bez szkliwa

tak wiec zamawiajcie w roznych miejscach i dawajcie znac jak z jakoscia ;)

dla przypomnienia - grafika:
http://pawel.diyaudio.pl/Grafika_na_kubek.jpg

wracam do tematu

lato sie zaczelo
ktos ma doswiadczenie z firmami od koszulek?
nasze poprzednie firmy od nadruku daly d... :(
trzeba szukac nowego wykonawcy

myslalem o DTG, ale po zrobieniu koszulki na AS2015 odpuszczam ta technike

Paweł większość firm zajmujących się koszulkami zleca to dalej rzadko się zdarza żeby sami mieli sitodruk albo tampodruk po prostu zbierają zamówienie i dalej ale nie o tym rzecz się ma a nie myślałem żeby po prostu zlecić w hafciarni, na pewno będzie drożej....nie znam również minimalnego zamówienia od taki pomysł przyszedł mi do głowy...zapytam u siebie chłopaków bo jak pamiętasz pracuje w drukarni 😃

Wysłane z mojego D722P przy użyciu Tapatalka

wiem ze sporo firm zleca. dlatego ceny sa po 40-60zl/szt!
haft jest drogi, a przy rozmiarze na tyle koszulki wyjdzie bardzo drogo
a koszulka i tak predzej sie zuzyje, wiec haft tu odpuszczam

Haft to jedynie na bluzie, na konkretnej rzeczy, nie na tanich koszulkach.

Powrót