• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

gdzie kupic kolce?

Reakcji
0
wiecie moze gdzie mozna kupic jakies niedrogie kolce (tanie :) ). Z tego co narazie znalazlem no to w elektroland.com.pl jest chyba najtaniej, ale zamowilem tam towar 2 tygodnie temu i nic, z tego co mi raz odpisali( ja do nich pisalem 3 razy) no to wyslali dzien po zamowieniu ;/ czyli 2 tygodnie temu. tak wiec szukam dalej :), ale znalezc nie moge. bo potzebuje 12 sztuk, to jest dla mnie spora roznica czy kuie za 3 zł czy za 6zł, tym bardziej ze dopiero co skaczylem robic 2 kolumny i subwoofer ( wkrotce zamieszcze na forum) no i troche drozej wyszlo niz liczylem :). no to wracajac do tematu :) znacie jakies tanie sklepy z tym towarem?

No nie był bym tatki pewien czy wyjdzie taniej. Materiał + robocizna napewno wyniesie więcej niż 3 zł od sztuki. Chyba że autor postu ma znajomego tokarza albo sam nim jest z zawodu :P – ale gdyby tak było to pewnie nie pytał by się na forum.

Widze Tomsik że lubisz Alfreda,mam nadzieje że to tylko w lini biznesu ;)A po za tym fajna stronka tylko sie dziwie że Ci moderatorzy opisu nie zdejmują,dziwne bo to czysta reklama.
PZDR

Czy lubie? hmm... uwazam ze te kable sa dobre jak na ta cene...
Z glosnikow to uwazam ze tylko pojedyncze modele sa znosne.. (np CW1202) a tak to preferuje Tonsila..Tesle..no a potem to zaczynaja sie inne przedzialy cenowe gdzie nie mozna nawet wspominac o Alphardzie.

Powrót