• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gdzie kupic skore.

Reakcji
0
tak jak w temacie
moze byc wawa lub wysylka
naturalna lub nie nie ma to znaczenia
wazne zeby byla cienka, mikka i duzy wybor kolorow

google mnie zabiło
:)

u mnie jest sklep z akcesoriami tapicerskimi i tam jest moze ze 100 rodzajow, przerozne faktory przerozne kolory...

TatoTurbo, aktualnie czy juz nie?:P
ps. w tym sklepie duuuuzo taniej niz na alledrogo;p

a propo skory, we wrzesniu popelnilem dla kolegi zabudowe przodow w skorze. skore zdobylem od kolezanki, ktorej ojciec jest garbarzem. skora cienka, taka z jakiej sie ubrania szyje. kleilem zwyczajenie butaprenem obustronnie. momentem tez mozna kleic, ale wtedy nie da sie manipulowac materialem wogole, a butapren daje taka mozliwosc, i trzyma tez dobrze.
ps. sorki za jakosc zdjec.

Załączniki

• 21.jpg
    21.jpg
    51.8 KB · Wyświetleń: 0
prosze bardzo:) mam jeszcze kilka zdjatek jakby co. niestety zdjecia calosci w aucie sa tylko robione komorka, nie zdazylem cyfrakiem, gdyz kolega... mial malego dzwona 3 dni po instalacji...

magik, dzieki :) teraz chce zrobic subik kolumny i wzmaka w fornirze i skorze... zobaczymy jak wyjdzie:)

doszedlem poprostu do wniosku ze najlepiej bedzie wygladac jak slupki obszyje wlasnie skora
tylko kolor musi byc podobny to znacznie uprosci zabudowe tego typu

Powrót