• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gdzie można dostać wtyki RCA kątowe ?

Reakcji
0
Gdzie można dostać wtyki RCA kątowe ? Mam mało miejsca i wzmak trochę wystaje, gdzie dostanę wtyki RCA kątowe ?

sa dostepne ale komplet kosztuke ok 200zl
tez szukalem i to bardzo dlugo. Potrzebowalem do samochodu i nic z tego. Skonczylo sie na przejsciowkach po 5zl.

No nic skorzystam z tych
1185962063_1

tylko jak denerwują mnie te koszty wysyłki. Gość będzie wysyłał kopertę z dwoma przelotkami za 9PLN. Można to wysłać poleconym za 3-4PLN.

Możecie jeszcze polecić normalne wtyki RCA oraz kabel ? Muszę zrobić połączenie pomiędzy CD, a wzmakiem. Kabelki długości max 15-20CM więc mogę szarpnąć się na kabel 10-15PLN z mb.

c00xer, kolego widzę, że jesteś z Warszawy. Podjedź sobie na wolumen do zbyromexu i kupisz tam wszystko co potrzebujesz i nie będziesz musiał płacić za przesyłkę.
Ja właśnie u nich kupiłem te rca pozłacane. Kable i wtyki też mają.

Kabelki caraudio rca z jednej strony najczęściej mają wtyki kątowe, z drugiej proste, do tego często są solidnie ekranowane.

amdr, no mi narazie się tylko dls-a taki trafił. Ale wcześniej nie przywiązywałem to tego większej uwagi.

Powrót