• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Gdzie w toruniu i okolicach można kupić fornir?

Reakcji
0
Witam,
Jak w temacie. Rozpoczynam budowę kolumn i szukam miejsc, w których można dostać fornir za rozsądną cenę. Zna ktoś takie miejsce w toruniu lub okolicach? Czy lepiej zakupić przez internet (zna ktoś jakiś sklep internetowy?)?
Pozdrawiam.

poszukaj na alegro można kupić pojedyńcze liście. jeśli chcesz większa ilość masz w toruniu dlh może ściagna ci z magazynu centralnego.

Niestety jeśli chodzi o DLH to na stanie mieli 2 gatunki. Cena atrakcyjna, ale sprzedają tylko całe paczki. Znalazłem jeszcze jeden sklep - Splendor. Radzę ten drugi omijać z daleka. Wysokie ceny, ale najlepsze jest składowanie materiału - wszystko rzucone na kupę i weź sobie wybierz (połowa popękana przez to składowanie). Zamówiłem w końcu od Zagłoby, po przeliczeniu wyjdzie mi najtaniej z przesyłką.
Pozdrawiam, temat można zamknąć.

Powrót