• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Generator kickbasu....

Reakcji
0
Witam
czy istnieje moze generator kickbasu? lub czy ma ktos moze jakas muzyke w ktorej jest BARDZO szybki bas.... chcialbym troche sie pobawic. :)
Pozdrawiam

Tasior, chodzby music maker i jego standartowe sample. Albo rebitha sobie zapusc w nim napewno wygenerujesz to co cie interesuje.

Najprościej FL i już.ułóż petle perkusyjną.sa programy które generują kik'i BOA DRUM np.

mam fl ale niemoge sie zabardzo polapac,jakies linki do innych programow ktore tutaj podaliscie? lub jakas mala pomoc co do fl :))
pozdrawiam

pamietam, ze kiedys byl taki "korektor" jakiejs firmy w ktorym ustawialo sie /kick or infra bass/ [caraudio] strasznie sie tym jaralem ale nigdy nie bylo mnie stac na to :(

A może Reason?Demo ogólnie dostępne,co prawda bez zapisu ale do zabawy wystarczy.To już jest profesjonalny program.

Tak jak theant pisze Fruity Loops, naprawde fajny program.
Ustawiasz sobie jednego sampla zeby w kólko leciał i już:)

ja zanim zalozylm ten temat mialem Fl
tylko jaki bit ustawic itd gdzie znalezc ten wlasciwy :)
Pozdro

Powrót