ja gram poprzez bdm
Ariel616, chodzi raczej o prawdziwą gre własnymi pieniędzmi

No ale jak gra to gra
Niestety bez wiedzy to idzie to ciężko...
Wszystkim grającym polecam pare podstawowych lektur

Ta wiedza naprawde jest potrzebna
Ariel616 napisał:
Ma sie do dyspozycji 100000zł i 8 tygodni.Po 8 tygodniach wylądowałem ze 125tys zł Nieźle jak na 2 raz i 8 tygodni
żebyś się nie zdziwił

Ja jeszcze jakiś czas tamu kupiłem elektrim - przed tym wielkim spadkiem, podczas którego straciłem w ciągu jednego dnia 95%

No ale jak to się mówi - nie traci się dopóki nie spraeda akcji

Oscylowal potem między 5 ,a 8zł, do tego stopnia że sprzedawałem po 8 i potem znów po 5 kupowałem

Teraz mam dokladnie 750 akcji elektrimu.
Ostatnio też udało się mi zarobić na assecopol-u (dawnym softbanku) - kupiłem po 38.70 pakiet 260 akcji, a ostatnio udało się sprzedać po średnio 62zł.
Mogłem jeszcze nieco pociągnąć, ale i tak zarobiłem 50%
I w ten sposób przez okres który gram pomnożyłem zainwestowane pieniądze tak z 8 razy

Zaczynałem z kwotą 2.5tys zł, teraz mam (wyceniając elektrim po kursie zamknięcia) jakieś 21 tysięcy, więc chyba całkiem nieźle

(a mimo to pewni ludzie zarzucają mi że wykorzystywalem forum do celów zarobkowych sprzedając swoje "śmieci" po 100zł - są dni w których prowizji płace 10 x tyle

)
Generalnie najwięcej zarabiałęm podgrywając na knotach
Gre na gieldzie - polecam jak najbardziej, jednak trzeba się liczyć z tym że nie tylko będzie się zarabiać, tym bardziej teraz gdy indeksy biją rekordy...
Ja osobiście mam nadzieje że spadek będzie się pogłębiał z każdym dniem