• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Glosnik 30cm do okolo 400zl

Reakcji
0
Witam.Czy mozecie mi doradzic w wyborze glosnika do subwoofera.Przegladalem allegro i byly tam rozne ale nie wiem na co sie zdecydowac????Dodam ze slucham polskiej muzy,techno troche hip hop-u.Prosze o pomoc.Aha glosnik bedzie gral w obudowie zamknietej.

no bsw do hiphopu i techno?? nie zabardzo wedlug mnie... a masz jakis wzmak do tego w ogole??

Tak mam wzmak hifonics con of europa ale zamieram do suba dokupic carpowera tego 2 kanalowego co w mostku ma 500 w rms.A tam myslalem o subie jl audio sa one na allegro nieco ponad 400 albo polk audio ewentualnie moze jakis lanzar.Co o tym sadzicie??

lanzar to raczej nie najlepsze jakosciowo glosniki...

ja bym kuil wiekszego brata tego co mam w opisie :mrgreen:

ja ze swojej strony moge polecic JL moj w 35 l closed w hh i techno sprawuje sie b.dobrze... tego posta pisze lekko nietrzezwy :)

Ja mam bsw 104II i w hh jest super. Potrafi duzoooooooooooo. (oczywiście zwarzywszy na cene)

Powrót