• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Glosniki 160/165

Reakcji
0
Witam
Chce zamontowac glosniki na tyl do mojej Audi A3 ,dzis montowalem glosniki na przod Hertz DSK 130+kable+mata wygluszajaca dekarska +dystanse i chce na tyl zarzucic cos jeszcze,co byscie polecili taniego? Chce zeby tylko cos na tyle grało

w niedalekiej przyszlosci mozliwe ze tak,nie mam obecnie kasy na takie zabawy i nie potrzebny mi narazie ale planuje,narazie jeszcze wsadzilbym glosniki na tył

ja polece u-dimension El Comp 6, mialem takie w poprzednim samochodzie pod axtonem c500x4, slyszalem pare budzetowych glosnikow typu helixy b62c, hertze dsk, Renegade RX-6.2C, i powiem szczerze, ze u-dimensiony w moim odczuciu graly najlepiej. Nie sa strasznie pradozerne wiec pod radiem tez zagraja, ale wiadomo, nie tak dobrze jak pod osobnym wzmacniaczem.

ok dzieki kupie GMS 1765N

---------- Post dodany o 21:50 ---------- Poprzedni post o 19:23 ----------

tylko jak to bedzie,radio mam 4x50 ,wiem ze maksymalnie bez wzmacniacza wyciagnie 4x25rms,teraz mam niby 2x80rms w przednich glosnikach lecz nie wykorzystuje calosci mocy tak tych glosnikow?? jakby podpiał wzmaka by juz te glosniki graly na 'maxa'? a jak bedzie jak podepne z tylu glosniki np. wlasnie te o ktorych mowa 2x35rms??

a jakby dal wzmacniacz teraz? mam tylko z przodu glosniki,wytlumienie jest tak jak napisalem w 1 poscie

Wzmacniacz ma w opcji 3 kanałowej 2x25W + 1x70W RMS. 150zł nie wiem czy to dużo , czy nie , w tej cenie nie znalazłem nic innego pod 4kanały.

wiec jakas tuba + ten przod hertz DSK 130 ,wszystko pojdzie na maxa? bo piszesz 2x25 a te dsk130 maja 2x 80rms

Powrót