• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie plytek do gainclone, lista

Status
Ten wątek został zamknięty.
strasznie duza ta plytka ;-) a chodzi mi wlasnie o oryginalna wersje tego calego "gainklonowicza" ktory to wymyslil

jak chcesz to mam swoją wersję w smd przeprojektowaną 3x4cm,przygotowana na gniazda ark, minimalna ilość elementów jak w gainclone trzeba rozplanować lutowanie ale za to jest baaardzo malutka ;)

aha teraz sie skapnąłem że szukasz pod lm3875 a ja swoją mam pod lm3886...

a ktore Ci wyslalem? :) najbardziej zalezy mi na tych oryginalnych plytkach Petera Daniela ale za cholere nie moge nic znalezc :/ chyba sam sobie zrobie, bedzie ktos chetny na takie plytki wykonane w zakladzie?

dj_zibi a udostepnil bys projekt? ew odsprzedal bys kilka plytek? mogl bym zorganizowac grupowe zamowienie, pewnie bylo by sporo chetnych

[ Dodano: 2010-04-23, 18:10 ]
a, i jeszcze jedno, jest jedno czy dwustronna?

O tym mówiłem sam jestem chętny w sensie potrzebuje te płytki i będę je zamawiał w zakładzie gdyby byli chętni wezmę więcej.

Co do PCb 1-stronna robiłem tez kiedyś 2-stronne jednak IMO sztuczne podbijanie ceny.

Sa chętni?? w poniedziałek wyśle do wyceny.

proponuje poprosic jakiegos moderatora o zmiane nazwy tematu, na pewno znalezli by sie chetni :)

[ Dodano: 2010-04-26, 12:47 ]
chetni niech sie wpisuja

1. lklukasz 2 sztuki
2. damiani 8 sztuk

dj_zibi, czekamy na wycene :)

Ale nie ma tu konkretnie napisane jakie plytki sa do zamowieia,Ogolnie mnie interesuje plytka pod 2xlm3875.Czy bedzie to ta z audioton?

[ Dodano: 2010-06-04, 00:43 ]
Ale nie ma tu konkretnie napisane jakie plytki sa do zamowieia,Ogolnie mnie interesuje plytka pod 2xlm3875.Czy bedzie to ta z audioton? Jaka cena?

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót