• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

hej ;-)

wlasnie przez takie glupie posty forum spada na psy;/ kolo sie nie zna i poprostu pyta o pomoc a wy zamiast mu pomuc nabijacie sie z niego :/ ja na poczatki jhak gowno wiedzielem o audio pisalem glupie posty ktore nie mialy sensu ale z czasem zdobywalem wieksza wiedze(ale i tak gowno wiem :]) nie znam sie na car-audio wiec nie wypowiadam sie nie nabijam sie z goscioe proste.zgadzam sie z umberto, ze bedziemy wchodzisc na diy zeby kogos pojechac :/

On tu napisał że ma być jak najtaniej a wiśnia ty wyjeżdzasz z radiem za 700zł :lol:
Tego wzmaka nie kupuj, poszukaj za jakimś blaupunktem używanym...

to co podalem to jest minimum, jak nie bedzie chcial czegos co podalem to niech wezmie do kompletu radio First za 149zl z mp3... to byly tylko propozycje pamietaj

oj tam to najlepiej do starych samochodow wsadzi sie kalosze bo radio ukradna....
kolega w VW Golf 1 Gti ma sprzet za 9000zl i nikt nie placze, poprostu nie zostawia auta na dlugo w podejzanych, nieznanych miejscach, kto powiedzial ze sprzet nie moze byc wiecej wart niz samochod

PETERS, znajomy mi takowy przyniusł kiedyś do "recenzji" to sobie otwarłem....strach sie bać :)

Powrót