• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Hi-Fi i Muzyka - 4/2000 Gdzie dostanę?

Reakcji
0
Witam
Czy można gdzieś zakupić ten miesięcznik? Jakiś pdf itp? A może ma ktoś ten numer bo potrzebuję skanu testu kolumn 1000-2000zł.
Bardzo proszę o pomoc.

Jak chcesz to ci moge zeskanowac chyba mam ten numer tylko podaj miesiac/rok. A w tytule jest sprawdze I jak cos to ci na pw.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Jak chcesz to ci moge zeskanowac chyba mam ten numer tylko podaj miesiac/rok. A w tytule jest sprawdze I jak cos to ci na pw.

Niestety mam numer z takim samym tytulem testu ale z roku 2004.Ostatnio na allegro ktos mial pelno numerow hi fi I muzyka moze na allegro bedzie.

Ostatnia edycja:

- - - - - aktualizacja - - - - -

Niestety mam numer z takim samym tytulem testu ale z roku 2004.Ostatnio na allegro ktos mial pelno numerow hi fi I muzyka moze na allegro bedzie.

Dziękuje za chęci. Właśnie ciężko dostać ten numer. Nie wiem dlaczego ehh będę szukał ;)

Powrót