Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
hehehe pewnie nie bedzie bo byla tez mowa o jakis zawodach
(smieje sie oczywiscie jakby ktos zdretwial przez ten czas :d )
napewno wszystko jest w trakcie przygotowan
Tylko, że nie które na tamtej stronie to była porażka i mam nadzieje, że ich nie będzie. Podstawa to dobry opis i jakieś dobre wykonanie, a nie wszystko co ludzie zrobili....
Konstrukcje czytelników musza być!!!! Ta strona nie może bez nich istnieć . Tylko na przyszłość fajnie by było żeby ich było więcej niż kiedyś . Nie dość ze było ich mało to były aktualizowane w zawrotnym tępię ... czyli prawie wcale A takie konstrukcje mogą być bardzo pomocne zwłaszcza początkującym pod warunkiem ze są dobrze opisane i konkretnie wiadomo co i jak zostało zastosowane. Nie chodzi tylko o wykonanie budy czyli zerzniecie po kimś designu ,lepszego lub gorszego jej wykonania ale o sprawę zastosowanej elektroniki i ewentualnie ciekawych rozwiązań w samych układach . Było by miło gdyby ktoś porządnie się tym zajął aktualizując jak trzeba
A ja bym jeszcze chciał mozliwość wystawienia oceny każdej z konstrukcji przez indywidulanego użytkownika gdzie średnia lub suma tych ocen była by oceną danej konstrukcji (najlepiej w jakiejś skali punktowej bo oceny szkolne to zbyt zawężony zakres a w procentach tak jakoś nie pasuje). Najlepiej jakby każdy z użytkowników mógł wystawić konstrukcji od 1 do 10 punktów a zsumowana liczba tych punktów od wszystkich użytkowników była by oceną danej konstrukcji i decydowała by o miejscu w hierarhii konstrukcji - taki mały "konkurs piękności" Jakaż to satysfakcja dla konstruktora suba gdy jego konstrukcja była by na samym szczycie ! :-D
Co myślicie o takim małym urozmaiceniu działu z konstrukcjami użytkowników ?
Chodzi mi o taki mechanizm na stronie tam gdzie będą konstrukcje użytkowników - na forum to nie zadziała bo i tak nie bedzie hierarhii - konstrukcja dostanie troche głosów i zostanie zepchnięta przez inne posty...nie o to mi chodzi...
Chyba że nie będzie już takiej cześci strony jak na akustyka.tk gdzie będą wylistowane wszystkie wysłane konstrukcje do Igoda...mam nadzieje że jednak będzie
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.