Tak,widze to o czym opisujesz...ale chyba Ty nie zauwazasz co sie dzieje z drugiej strony medalu,przyneta na glupia rybe nic wiecej. Myslicie ze dlaczego jest ta wojna o rope? jest tyle roznych metod czerpania energi,z wody,wiatru,ale wszystkie takie projekty sa blokowane,specjalnie po to zeby ten kto mial rope zadzil na calym swiecie.
Ludzie,otrząśnijcie sie,bo pewnego dnia sie obudzicie i znow nie bedzie teleranka.
[ Dodano: 2009-02-05, 15:04 ]
dj_zibi napisał:
Nie naleze do zadnej parti,rzad mam w d.... tak samo jak kosciol...i nikt mi nie bedzie mowil jak mam zyc i w co wierzyc.
[ Dodano: 2009-02-05, 15:44 ]
Moze ja tu cos przytocze: "Za kazdym razem gdy pozyczasz pieniadze od banku,nie wazne czy jest to hipoteka czy karta kredytowa,dane ci pieniadze nie tylko sa falszywe ale takze nie sa legalna forma konsygnacji,w zwiazku z tym uniewaznia to umowe i koniecznosc splaty,bo te pieniadze nigdy nie byly wlasnoscia banku. Niestety takie praktyki prawne sa tuszowane i ignorowane.
Poczytajcie sobie o tym banku federalnym to moze zrozumiecie o co chodzi z tym "kryzysem".