• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

II Subwoofer Na Beyma Power 15 By Furyan

AnakinSkyWalker napisał:
Nie moge narazie dać mu "czadu" bo ojciec ma drugą zmiane a matka pierwszą :/ i jak tu sie nie wku....ć :( po krótkich chwilach szaleństwa stwierdzam że beyma mniej sie poci od BSW czyli przester występuje po znacznie większej mocy niż w poprzednim subie. A jeśli chodzi o niskie zejście to dosłownie....... WymiatA ! Chciałbym to usłyszeć w większym pokoju bo w moim 15 m\2 to nędza pewnie w porównaniu z większym obszarem do odsłuchu. A co do kina to jak obejrzę jakiś w AC3 to opowiem wrażenia :)

Nie kumam , tzn że co ten sam wzmacniacz teraz ma większą moc ?

Nooo coś nowego :]

Gratulacje, fajengo suba na fajniusim "głośniczku" :P W sumie obudowa mi sie nie podoba, wzmacnaiczyk też troche za słaby, ale zawsze to coś nowego ;)

P.s. Powerek wcale taki brzydki nie jest :]

Ten sam wzmak nie ma większej mocy ale na beyma według mnie ma lepszy wykop i brzmienie

[ Dodano: 2008-03-18, 19:39 ]
Pytanie do was , czy wzmak od irka 4500 wat był by dużo lepszy od obecnego ktorego używam 300 wat ? chodzi mi o o to czy warto kupić ten nowszy model i mocniejszy.

Powrót