• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

imprezka

• Autor wątku Autor wątku tomck
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
siemano wpadlem na pomysl moze zorganizowali bysmy jakas impreze tak gdzies na 2-3 dni co wy na to ?? kto by sie pisal na cos takiego??

zlotu moze nei bylo ale moze na imprezke bys my sie zmowili co wy na to ??

zlot=imprezka=zgon , ja już nie pije dlatego pisze się bo moge wpaścautem pozatym, do pełnego szczescia mogło by tam byc kilka ciekawych z forum osób, które prawdopodobnie by sie pojawiły specjalnie dla mnie :P he żart ;)

teraz ludzie jest szkola, studia, robota, poczekajmy do wakacji, 1 raz niewypaliło moze teraz wypali to jakos PIIIIIIIIS

Budzik ma racje - zlot=imprezka=zgon :D napewno by tak bylo :D chyba ze by Mnie jakas fajna foczka zatrzymała dla siebie to bym nie pił duzo :D

ja proponuje wspólny wyjazd audiofili z forum na LOVE PARADE 2005 ... to by było naprawde cooooooooolowo :D

Budzik, LOVE PARADE sie konczy powoli bylem w zeszlym roku to juz nie to samo co dwa lata temu

Powrót