• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Impulse RW-112 ?

Reakcji
0
czy warto zainteresować się tym głośnikiem ?

Power Rating (Watts Max.) 300
Nominal Impedance (Ohms) 4
DC Resistance (Ohms) 3,2
Free Air Resonance (FS Hz) 37
Qm 6,2
Qe 0,58
Qt 0,53
SD (SqCM) 0,0491
X-Max (mm) 22
EQUTV (FT 3) VAS 1,24
Effiency (DB) 87
EQUTV. VOLUME (Liters) VAS 35

michone napisał:
ludzie nauczcie sie zakladac tematy ja bym to wyzucil do kosza... bez sensu...

rzeczywiście mało konkretów , chodzi mi głównie o to czy dwie takie sztuki dobrze zagrają w 100litrach ze strojeniem b-r na 35Hz , bas możliwie niski ale nie buczący , i najważniejsze czy producent to jakaś renomowana firma czy wynalazek z chin ?

na moje oko to cos ala boshmann czy alphard... i ta cena... 100euro?? napewno mozna cos lepszego znalezc chyba ze masz za frajer... napisz ile masz kasy i co chcesz osiagnac...

na szczęście to nie moje , gość najpierw kupił a teraz dopiero cuduje jaką obudowę do tego dać (ma być max głośno)

tak właśnie myślałem że zamknęta około 70-80litrów będzie ok , to jest jakaś taka firma : impulse us acoustic :lol: , próbowałem znaleść producenta w necie i nic dlatego zapytałem tu czy są one coś warte

Powrót