• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Instrukcja obsługi

Reakcji
0
Witam
Potrzebuje instrukcję obsługi do Pioneera DEH-4700MP w języku polskim. Może ktos z was ma ...lub wie gdzie mogę znaleźć ? Bo wpisując w google .... to nic tam nie znalazłem.
Dzieki
Pozdrawiam i życzę udanego Sylwestra :-)

No wiem że jest na Allegro...ale zanim zapłciłbym 10 zł za pare kartek, to chciałem gdzies poszukać na necie :-)

instrukcja kosztuje 10 zl to nie majatek... nie wybzydzaj jak ktos ci daje po angielsku...

Nie jest to kradzione radio .. kupiłem komplet w pudełku i są instrukcje w 7 językach .. al se pomyslałem, że może ktoś z was ma PL .. to bym se poczytał. Wiadomo, że do normalnego użytkowania nie potrzeba instrukcji..ale wcześniej miałem Pioneera 3300 i połowy jego funkcji nie poznałem.

Powrót