Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Xiaomi wszyscy chwała wszędzie. Nie wiesz czy da sie je zrobic z polskimi znakami, albo chociaz angielskimi? Jak sie dwa lata temu interesowałem, to wiem ze nie było tak hop, no, ale tombea lata temu. I strasznie byłem na nie napalony. Tylko taki z ekranem 4 całe, ewentualnie minimalnie większy![]()
Nie wiem jak ten twoj Chińczyk ale kolega nabrał sie na podrobe japkaOsobiście polecam smartfony od chinczyka, konkretnie NEKEN. Sam używam nieprodukowany chyba N6 i kilka znajomych też ma lepsze już modele. Konstrukcja dosyć solidna, kilka razy mi upadł na rózne podłoża i nic się nie stało. Procesory 4-8 rdzeniowe, 2-4 gb ram, rom 32-64gb, mocna bateria, ekran ips retina, dual sim, full hd i 13mp z tyłu a z przodu 8mp, czysty android który działa dobrze (bez zadnych firmowych softów) i to wszystko za pare stówek. Czasami można na allegro trafić, albo ściągnąć od chinczyka - i tak się opłaca.
Niestety pod S3 mini nie ma.To polecam romy MIUI. Pod wiele telefonów jest. Sprawdź dokładnie. Na pewno nie będziesz żałował.
Tylko, który będzie dla mnie najlepszy? Tak czy inaczej najpierw po zrootowaniu spróbuję dać ostatnią szansę Adroidowi.Masz Cyana, Omirom i Slimbean