Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Mam takie pytanie jak mam wybrac kondensator i do czego on sluzy (wiem tylko tyle ze sabobiega on spatkom mocy) do auta?Posiadam glosnik Pioneera TS - W306C.ZA wszystkie posty z gory dziekuje.
szkoda kasy...
bo mialem konda RF'a 0,5F i zamontowalem go do dwoch wzmacniaczy lacznie moze mialy 500rms'u o ile mialy
siedzialem i sie wsluchwalem i doszedlem do wniosku ze to byl najglubszy pomysl na jaki bylo mnie stac!
glosnik ktory masz posiada ...o ile sie nie myle 200watt rmsu
byle jaki wzmak go napedzi i bez kondensatora
umnie tez przygasaly ..uwiez
to byl matiz a tam alternator jest troche wiekszy od dynama w rowerze
to nie ma w ogole najmniejszego sensu do takiego glosnika itp
wiece j na przygasajace swaitla ten kond nic nie pomogl ...moze powienienem kupic jeszcze akumulator zelowy ?
tylko nie wiem kto takie produkowal
przestance prosze was... chyba ze dla bajeru zeby kumple mieli radoche.
Kondensator może i coś da ale przy bardzo dużych mocach, ważniejsze są odpowiednio grube przewody zasilające i wydajny alternator. Zamias inwestowac w kondensator, zainwestujcie w lepszy alternator
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.