• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jak to jest byc debilem...

hehe spytaj sie ich :P najlepszy moment jak on wstal idzie i dopiero wybucha hehe(na tym filmiku) :D

hehe :D ciekawe jak koleś wpadł na ten pomysł... pewnie puszczali se rakietki w powietrze i ten kolo powiedział:"a teraz wsadźcie mi w dupę"... no i źle go zrozumieli...

Zygmunt mało nie spadłem z krzesła jak to przeczytałem.Wyrafinowany żarcik ;)

No tak... Jak ktoś nie ma w głowie to musi mieć w dupie...
Kolo był z siebie bardzo dumny, tylko jakioś wkładanie z powrotem gaci mu niebardzo szło.
Ciekawe dlaczego?
Jak by wsadził drugą stroną to może by poleciał ];->
A tak w ogóle to aż mu się z ust po tym wszystkim dymiło ];->

ja bym proponowal teraz mu wyprobowac jak rakietka startuje z geby niech wsadzi sobei w zeby i trzyma !!!DEBIL...aha fajna rana

a na poczatku jackassa bylo napisane zeby nie probowac tego samemu ;>
W sylwestra chyba akurat o 3 leciał ;]

... jak się niema nic w gaciach, to można takie numery odstwiać. Chłopaki chyba nawet jajami nie pomyśleli :D

Polacy już to zrobili.... :P doszły mnie słuchy ze kumpel kumpla kumpla tez za duzo knoxwilla oglądał :)

u mnie w miescie ponoc byli goscie ktorzy w energetyku na laboratoriach zalozyli sobie takie duze nakretki na ptaszki zalozyli niestety zapomnieli o wazelinie i musieli karetke wzywac :D

e tam wszyscy ... " za duzo jackass-a .... dupa tam jak oni siedza najebani i zjarani to pomysl wpada a oni go realizuja .... tak to wyglada !!
wsadzcie mi rakiete w dupe !
no co ty sary bedzie cie bardzo bolala
acha to pomyslmy nad tym jeszcze bo goscie z diyaudio gadaja ze zamalo nad tym pomyslelismy ;]

ej tam mi tacy jak narazie nie szkodzą puki robią sobie krzywde, na świecie musza być debile, dresy, dody, rydzyki, giertychy, jaruzele, żeby zachować równowagę MOCY ;)

3 posty zaczynające się od "e tam" ;) Wg mnie doda rozstraja mi telewizor,

przepraszam jeżeli w moich 2 poprzednich postach obraziłem kogoś poprzez umieszczenie jego idola(:lol:) wraz z innymi postaciami, które wg mnie są przyczyną takiego stanu(wojennego ;| ) w Polsce

"E tam" nic sie nie stało... :) co prawda na temat Dody nie bede sie tutaj wypowiadac bo byl o niej i mandarynie topic ale wg mnie ładna jest :P ;)

e tam mi sie nie podobaj solaryje skwarki z blad czyms tam na gllowie !
luie kobiety naturalne !!
kto chcialby zamiast piersi dotykac izolacje od kabli ???!!!?!? (sylikon)
a nawet jesli to wszystko jest naturalne to zdiecia jak i filmy sa komputerowo robione !
podejdz do takiej walnij ja w czolo i zrobi sie zaslona dymna .... powinny takie babki w wojsku uzywac :P

Powrót