• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jak to polutować RCA neutrik

Reakcji
15
Mógł by ktoś zamieścić fotkę jak polutował takiego neutrika i to tam powsadzał bo nie bardzo wiem jak przylutować ten ekran w normalnych rca jest taka blaszka z dziurka się przekłada kabelek zalutowuje od drugiej strony i gra a jak ja mam to tu upchnąć i jeszcze ten śmieszny plastik jest. Był bym wdzięczny.

Załączniki

• neutrik_861.jpg
    neutrik_861.jpg
    43.1 KB · Wyświetleń: 0
Problem miałem jak od środkowej strony tej pół okrągłej blaszki przulutować ekran i jeden przewód tak żeby dobrze trzymał nie na słowo honoru i nie stykał sie z środkowym przewodem. Bawiłem się pól nocy do 3 ale zrobiłem. Nic nie styka. W normalnym RCA jest dziurka przeprowadza sie ekran i od drugiej strony zalutowuje nic nie ma sie prawa styknąć a tu wszytko tak upchane na styk.

Powrót