• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jaka karta muzyczna!!??

Reakcji
2
Witam was mam problem natury, komputerowo - audio :)
chce zainwestowac w dobra karte muzyczna :) i teraz tak kupic "audigy 2 zs" za ok 200zl
czy pozbierac jeszcze raz tyle i zainwestowac w x-fi extream music?? choc x-fi moze by sie dalo kupic za 350... co myslicie o tych kartach...
a karta ma mi sluzyc wylacznie do ogladania filmow i sluchania muzy, glownie mp3... dzieki za odpowiedzi...
a moje granie w domu to yamaha rxv-559 i kino na visatonach, sc10n, 2xw170sc frony i tyl to samo ale jeden w170sc a central na w130sc i sc10n

live 5.1 sam mam teraz na stanie w kompie :)
wiec wiem jak gra ta karta, co do 4 to z tego co czytalem to ponoc okrojone audigy 2zs, cos takiego zrobili jak nVidia z kartami geforce 3Ti i 4mx a karty dalej szukam ale dzieki za info :) czekam na inne propozycje

audigy wypada gorzej w porownaniu z sblive 5.1 ? ciekawe...

DeKeR, w rachube wchodza 2 karty ze stajni creativa... ...x-fi i a2zs (A4 to jakas pomylka.... ...taka zapchaj dziura jak za dlugo x-fi nie wychodzil). Z czego a2zs ma (dla mnie) wielka przewage nad x-fi... ...na niej dzialaj sterowniki kx.

Powrót