ale co?
zwrotnica?
jak kupisz to bedziesz mial pelna dokumentacje ;]
o nic sie nie martw
zwrotnica?
jak kupisz to bedziesz mial pelna dokumentacje ;]
o nic sie nie martw
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a co potrzebujesz?cysiu_1 napisał:a masz moze jeszcze jakies inne ciekawe projekty ?
cysiu_1 napisał:nie widze tego zeby to gralo
a na jakiej podstawie kuzyn tak twierdzi? kolumna jest zaprojektowana z JEDNYM glosnikiem niskotonowym a tunel o srednicy 7cm starcza nawet do 8" wooferow z duzym x-max;em ;]cysiu_1 napisał:co do projektu ktory wyslales mi do STX'ow moj kuzyn powiedzial tak
" z boku powinno byc jeszce jedno miejsce na nisko tonowy przy podstawie i wylot jest za maly "
" nie widze tego zeby to gralo "
co sądzisz o tym Paweł?
dam projekt a twoj kuzyn zobaczy 18cm glosnik za 290zl i powie ze "to nie ma prawa dobrze zagrac"cysiu_1 napisał:to daj ich projekt jesli mozesz
przypominaja mi sie teraz wypowiedzi mojego profesora od termodynamiki. czesto gada cos ze jest pelno politykow "znajacych sie" na energetyce i duzo o tym mowia a nie znaja nawet podstaw termodynamiki :lol: | |
tutaj tragedi jeszcze niema bo przynajmniej kolega przyjmuje wiedze do siebie. bywali duzo gorsiMaxi napisał:Przeczytalem caly topic i.... Paweł masz cierpliwość mnie juz by szlak trafil
tak, oczywiscie, ale nie za takie pieniadze :???:Maxi napisał:Jak ma to glosno grac to sub na 15" stxa i po sprawie;]
Chlopak zrobi zestaw na scx'ach i potem napisze ze to badziew bo "malo" basu ma...
http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=0 jak myslisz, ktory to moze byc? ;>Maxi napisał:Jak ma to glosno grac to sub na 15" stxa i po sprawie