Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Posiadam 2 głośniki niskotonowe ARV-150-05/8 i 2 głośniki wysokotonowe ARV-104-04/8 i nie wiem czy zrobić monitorki czy jakieś niskie podłogowe... Prosiłbym o porade....
Hmmm. Z tego wyjda Ci raczej zestawy glosnikowe efektowe do kina domowego. Chyba ze masz b.may pokoj wiec sobie zrobisz fronty na wysokich podstawkach, ewentualnie buda duza ale z przegroda by zmniejszyc litrarz
Narazie mam frontowe z 2óch 13/50/1 i 8-13/120... Ładnie przynajmniej dla mnie grają... Aha i mam do tego 20/80/2 na TDA 7294. Te bym chciał jakoś na ściane umieścić...Czy to te ARn'y nadawają się do czego kolwiek ???
Oczywiscie ze sie nadaja. Tylko ze z efektywnoscia 84 dB to nie poszalejesz zbytnio, a bassu z jednej 15'tki bedzie jak na lekarstwo. Efektowo, to przeznaczenie dla tych czterech "Czechów".
ARN150 to glosnik kalibru 13cm! Nie zapominajcie o tym! Dokladnie taki sam jest ARN130 tylko ma zewnetrznie mniejszy kosz.
Pokazalbym schemat mojej zwrotki do tych glosnikow ale nie da sie go umiescic.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.