Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przynajmniej tak jest w shenkerze, zaniechalem moje dalsze poszukiwania jak maja mi oferowac takie ceny (moze zaczalem poszukiwania od najdrozszej firmy), a waga paczek to wiem ze orientacyjnie. Nie jestem pewien ale chyba przewoznik wlicza sobie jakos w cene paczki dojazd do klienta (moze dlatego tak drogo wyszloPsycho, chyba zartujesz?!
jakie wiadomości ?UKA napisał:takero, dlaczego nie odpowiadasz na moje wiadomości?
ceny paczek są wysokie jak wiozą do jakiś wiosek , ale żeby pomiędzy dużymi miastami tak ?Psycho napisał:paczka lublin-->krakow cena dla prywatnych osob 250 zlotych (cena tyczy sie paczki okolo 1kg)
Tzn. mam w najgorszym wypadku 50km do lublina, mozliwe ze naliczaja oplaty tranzytowe w obie strony i dlatego taka cena, dlatego skazany jestem na PP. Ale duzy plus dla poczty jeszcze nigdy nie zgubila mi paczki, a juz wyslalem sto pare. W moim przypadku priorytet najdluzej szedl cos okolo 3 tygodniceny paczek są wysokie jak wiozą do jakiś wiosek , ale żeby pomiędzy dużymi miastami tak ?
ja dostalem przez nich pare lat temu paczki z zamowienia z audiocomponents (wspolne na audiostereo) i za 2 paczki lacznie nie wiecej niz 30kg zaplacilem ponad 100zl :|UKA napisał:http://www.opek.com.pl/ Ja korzystam z ich usług, za paczkę do 5kg płacę 27zł. Wysyłałem też 200kg na palecie i zapłaciłem 140zł.
do kolegi przyjechal koles z paczka. idzie do niego z kartka ze powinien to miec ale niema jej na samochodzie... paczka znalazla sie dopiero po 2 tygodniach...Psycho napisał:Ale duzy plus dla poczty jeszcze nigdy nie zgubila mi paczki
a mi sie 2x zdazylo ze dostalem paczke poczta w 23godzinyPsycho napisał:W moim przypadku priorytet najdluzej szedl cos okolo 3 tygodni