• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jaki darmowy server, PHP,MYSQL, bez reklam ?

Reakcji
0
Poszukuje jakiegos darmowego serwera na strone www.

wymagania :

Bez limitu transferu ( ewentualnie jakis sensowny)
Bez oplat
Brak reklam
Limit przesylania pliku na ftp - ok 5mb
PHP
MYSQL

Strona bedzie poswiecona tematyce fotografii, wiec znajdowac sie na niej beda przewaznie zdjecia, wiec mysle ze ok 150-200mb miejsca by sie przydalo ;)

wymagania jak z bajki :)

wykup sobie jakis hosting za np 50zl za rok powinno Ci starczyc, limity sa praktycznie wszedzie ;]

Mam teraz na YOYO.PL ale wydaje mi sie ze troszke muli, i limit przesylania pliku to 2mb, poradzilem sobie z tym co prawda, bo to byl glowny problem :))) na razie pozostane chyba na tym YOYO bo najgorsze co moze byc to banery, reklamy wrrrr :)

cba.pl lepsze, no i reklama tylko u góry... jedna z moich stron: bylegdzie-trip.cba.pl

Co do CBA, to mam tam zalozone konto, prawda jest szybszy niz YOYO ale cholerka ta reklama mnie to az przeraza ;), co do 000web cos tam ;) mialem tam jakis czas temu konto i wszystko bylo pieknie, a pozniej nagle przestalo dzialac mi moje konto wiec ze tak powiem od tych zagranicznych troche uciekam :)

Wkurzam sie bo mam server w domu postawiony ktory chodzi 24/h ale nie mam ip ZEW wiec lipa troche ;/

co za skrypt chcesz postawic?

pisales tam o PHP i MySQL wnioskuje ze to bedzie jakis gotowiec ::>>

Powrót