• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jaki głośnik basowy

Reakcji
0
Witam mam wzmaka o mocy 160RMS i chce sobie złorzyc jakis basik do bryki a mam fiata 126p i nie wiem jaki glosnik dobrac prosze o rade chce zeby to nei bylo duze (bedzie na tylnym siedzeniu) i nie drogie ale zeby gralo wiem ze nie bedzie wypas gralo ale zeby kicha nie byla i prosze mi podac jeszcze jaka obudowe czy dac kaste zamknieta czy otwarta i wselkie rady mile widziane

anntek, sub ma być na tylnym siedzeniu ?
to już lepiej wywal tylne siedzenia i zrób jakąś zabudowe :)
bo niestety, ale maluch to nie jest dobry wóz do robienia ca ;]

Najpierw pozbądź się Firsta chyba że chcesz zasilać suba 20 watami ( w porywach ). Wtryń jakiemuś nieprzyjacielowi.

ale ja tego firsta dostaelm za free panowie i co sprzedam go za no nie wiem 80zł i co za to kupie za wzmak tez pewnei podobnych parametrow co ten first chociaz slyszalem go w akcji z tuba to calkiem przyjemnie pukal jak za ta kase co jest wart

tak mowisz to bylo by swietnie to podaj mi moze jakas aukcje na allegro bo ja patrzylem i nie widzialem

Moje pierwsze auto: maluch,
moje pierwsze CA: Głośnik byle jaki wsadzony w otwór wywiercony miedzy kabina pasażera a bagażnikiem.
W maluchu nie ma lepszej opcji na suba niz to. Masz przestrzeń i bas.

a ja wam niedlugo pokaze ze w maluchu da sie zrobic calkiem przyzwoite audio za smieszne pieniadze...(adekwatne do wartosci pojazdu) :D:P

kolega kupil uszkodzonego wzmaka alpiny (80W w mostku - naprawilem) do tego sub na stx27 i 4*20W podlaczone na jakies glosniczki - wiejski tuning jak nic..:D

a na allegro gosciu wystawia uszkodzone mechanicznie wzmacniacze blaupunkta.
kupilem 3 sztGTA470 i niedlugo wstawie nowy temat poswicony temu (narazie ucze sie do matury)

Powrót