• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jaki głosnik wybrac do subofera ? POMOCY

Reakcji
0
Siema jestem zielony w głosnikach czytałem o tym wiele.. i niemam zielonego pojencia jaki tani głosnik wybrac do subofera taki do 100 zł czy dostane cos dobrego ? Pomocy!!

GDN-20-120-8-AK = Ten głosnik byłby najlebszy ?? Jak tak to podpowedz mi czy obudowa zamknięta czy br ??

Jaki wzmacniacz do tego ma byc? Jakie pomieszczenie do nagłosnienia?

....
nazbieraj kasy na tyle żebyś mógł wzmaka normalego zrobić/kupić ...
bo tak to bez sensu, zagra bo musi ale będzie kiszkowato ...

Po pierwsze inwestuj w wzmaka:)
Po drugie to do 10mk2 wystarczy 22 a jak nie to max 27. Basu bedzie az za duzo;]

aa dobra to jak bym wzioł GDN-27-300-8-SC to jaki wzmacniacz muziałbym kupic/zrobic zeby to ładnie grało (i jak najtaniej bo siana bende miał razem około 250 zł)

He takero:P no wiesz... z tym basem to roznie bywa:P czasami jest go az za duzo:P
Sam zlozysz czy gotowy?

a cha dzięki wielke ja to wszystko sobie przeczytam pomysle a jak bende miał jakes pytania to poprosze o pomoc. Dzięki

Powrót