Jakie polecacie głośniki wysokotone do tego midwoofera od sb scoustics? Bardzo fajnie z nim zgrywa się sb26adc tylko jest trochę zbyt krzykliwy i mocno daje po bębenkach przy głośnym słuchaniu. Kupiłem ostatnio sb29sdac bo byłem ciekawy jak gra ta kopułka za nie duże pieniądze. Na sb29sdac bardziej podobają mi się wysokie tony bo są bardziej naturalne i przypominają one prawdziwe instrumenty. Sb26adc przez swoją sterylność traci coś na górze pasma. Sb29sdac można słuchać głośno i nie męczy tak jak aluminiak ale ma taką sobie barwę. Dla mnie brzmi ona trochę tandetnie. SB26adc jest tak samo neutralny barwowo jak sb17nbac i daje to naprawdę wysoką jakość brzmienia tylko że to połączenie jest trochę słabo uniwersalne bo nie w każdej muzyce będzie przyjemnie. Fajnie sprawdza się w nowoczesnej muzyce elektronicznej gdzie szczegółowość tych przetworników i ich neutralna prawie kliniczna barwa jest bardzo efektowna. Satori tw29dn jest dużo lepszy od sb29sdac i ma bardziej neutralną barwę? Jakie głośniki wysokotonowe waszym zdaniem najlepiej zgrywają się z sb17nbac?
Ostatnia edycja: