• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jaki motor chcielibyscie miec??

jakiś fajny... np. taki
komar.jpg

haha dobre. już kiedyś pisałem, że w zupełności wystarczyła by mi Suzuki GS500E.

np. taka czerwona.

Załączniki

• gs500e.jpg
    gs500e.jpg
    32.7 KB · Wyświetleń: 0
A ja inaczej Super Moto Husqvarna SD450R, "crosówka" z szosowymi oponami

Załączniki

• husqvarna_sd450r.jpg
    husqvarna_sd450r.jpg
    23.1 KB · Wyświetleń: 0
DUCATI 998 R ale fotki niemam bo motoru niemam :D ale jak już bym miał mieć to tylko ten albo 748R , podoba mi sie ten tłumik pod siedzeniem :D dupe grzeje hehe

pozatym oglądajcie sobie na TVN Turno o tych amerykanskich czoperach , kolesie co motory sami składaja to wymiata że szok ;) tylko ze ciągle na jeden wzór cos jak pokazał SŁAWOMIR dlatego mnie to już znudziło :) i wolałbym Honde S2000 fajną brunetke z boku i nad wode :P

A ja chcę taki co ma 4 koła,dach,ABS,ASR,kontrolowane strefy zgniotu,napinacze,poduchy...2 lata temu kolega zginął przez wieśniaka,yamaszka złom.Jeśli już to tylko enduro,jak za dawnych czasów z Pałacu.Pozdro Czachor i Felek!
PZDR

motor to super sprawa ale nie w naszym pięknym kraju gdzie drogi są szerokie i równe jak stół...

a tak swoją drogą to zadowolił bym sie Hondą S2000 lub jakimś podobnym szybkim autkiem bez tych wszystkich elektronicznych syfów.

a ja chciałbym cus takiego

[ Dodano: 2004-12-23, 11:53 ]
albo cztery kola

Załączniki

• gsx-r_1000.jpg
    gsx-r_1000.jpg
    35.4 KB · Wyświetleń: 0
  • full_2_.jpg
    full_2_.jpg
    37.8 KB · Wyświetleń: 0
  • 68.jpg
    68.jpg