Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
cienkie trochę, albo dasz wzmocnienia albo 18mm dajkamsi napisał:MDF 12mm.
to zależy jaki głośnik w tym będzie... Nie ma uniwersalnego czy najlepszego wymiarukamsi napisał:20litrów netto? Myślę o:
szerokość:23cm
wysokość:45cm
głębokość:25,2cm
wiecej jak 18-19cm bym nie dawal taka mam teorie... pozniej mnoze sobie szerokosc kolumny razy 1,5 i wychodzi mi glebokosc, z lotu ptaka idealny prostokacik. wysokosc dobierasz do litrazu, ewentualnie manewrujesz po centymetrze glebokosc, jakby za wysoki mial byc monitor. Proste :lol:Pawel S. napisał:wg mnie moze byc troche za szeroko![]()
nie wchodźmy w kwestie językowe i nomenklaturę , monitory to jedno słowo zamiast trzech , a każdy wie o co chodzi, więc nawet ni usiłuj tego zmienić bo Ci się nie uda ;]brencik napisał:Mowmy o kolumnach glosnikolwych podstawkowych a nie "monitorach" bo one tak naprawde nic nei monitoruja...
Domyślam się o co chodzi :wink: Tylko zapomniałeś wspomnieć o marce i cenie, w sensie im drożej tym większy hi-end. Gdyby tak nie było to kolumny polskich producentów sprzedawałyby się dużo lepiej.irek napisał:W dzisiejszych czasach to wyglad liczy sie najbardziej, potem glosniki a na koncu solidnosc obudowy i prosze o tym nie zapominac.