• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jaki polecacie wzmacniacz do subwoofera clariona sw3013b

gigaherc1991, pracowalem w takim zakladzie i rozmiawialem z wieloma ludzmi...
wierz mi, wiekszosc z nich poprostu wciska kit byle tylko sprzedac to co maja na stanie
a co do znajomosci marki lub konkurencji to znaja to tylko z katalogow i szkolen. dlaczego? bo najzwyczajniej na swiecie nie maja czasu na zabawe tym sprzetem...

Pamiętam tego Uno z Borek.

O rany ciężko nawet teraz mi to opisać :lol:

gigaherc1991, tylko nie mysl ze znowu sie czepiam...
ale obojetnie jakby to nie gralo to i tak bedziesz zadowolony bo nie masz porownania. zawsze pierwsze audio obojetnie jakie nie jest wydaje sie super ;)

Wracając do opinii na temat Peiyinga to 2H30R aktualnie zasila u kumpla Cerwin Vega Hed 12S(12" 4ohm jedna cewka) w br i radzi sobie z nim bardzo dobrze. Sub nie gubi się przy szybkim bicie, potrafi kopnąć, więc nie skreślałbym tego wzmacniacza do taniego grania jest dobrą opcją, ale tylko do zasilenia subwoofera.

wiem ze niemam porownania ,bo to moje pierwsze c-a , ale kazdy ma mniej wiecej jakas umiejetnosc oceny , odsluchujac sprzet ,

[ Dodano: 2010-11-03, 20:46 ]
i temat mozna w sumie zamknac , gra lepiej niz trzeba ,i odpowiednio mocno,na zewnatrz nieslychac a slychac w srodku

Powrót