Mam takie pytanie może mało związane ze stroną ale jestem w kropce. Niedługo chrzciny siostrzeńca i muszę kupić coś fajnego... Ktoś ma jakieś doświadczenia i mógłby mi polecić jakiś dobry prezent na chrzest? Bo ja już nie wiem... :huh:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
na chrzest daje sie cos symbolicznego, cos co maly/mala beda mogli po latach wyciagnac i miec pamiatke
a to jest znakomity prezent dla chrzesniaka!Zaloz dzieciakowi lokate dlugoterminowa
Obawiam się że niedługo to trzeba będzie już coś więcej... paranoja.a teraz bez komputera nie ma co podchodzic
Jak patrzę na te imiona jakie teraz nadają to wątpie żeby był problembo za 18 lat to bedzie ciezko adres wymyslic
To wcale nie jest taki głupi pomysł, tylko ja bym zamienił na srebro bo na uncje złota nie każdego stać. Srebro puki co jest realtywnie tanie do złota, może sie okazać że za kilka lat podskoczy o kilkaset procent. A i inaczej takie coś wygląda jak kopertaUncja złota. Jak przyjdzie 'bratnia pomoc' z zachodu lub wschodu to przynajmniej będzie miał się za co wykupić.
Mam takie pytanie może mało związane ze stroną ale jestem w kropce. Niedługo chrzciny siostrzeńca i muszę kupić coś fajnego... Ktoś ma jakieś doświadczenia i mógłby mi polecić jakiś dobry prezent na chrzest? Bo ja już nie wiem... :huh: